Obavijest o premještaju djece

 DJEČJI VRTIĆ ____________
___________________________
___________________________
 
 
OBAVIJEST
RODITELJIMA ODNOSNO SKRBNICIMA DJECE O MOGUĆNOSTI PREMJEŠTAJA DJETETA/CE U VRTIĆ PREMA MJESTU STANOVANJA
ZA PEDAGOŠKU GODINU 2015./2016.
 
 
         Roditelj odnosno skrbnik djeteta koji ima upisano dijete/cu u DV _____________________, a ne odgovara mu po mjestu stanovanja, ima mogućnost premještaja djeteta/ce u vrtić prema mjestu stanovanja.
 
         Zainteresirani roditelji odnosno skrbnici pisanu  zamolbu o potrebi premještaja djeteta/ce u drugi vrtić trebaju predati u periodu od 30.03.2015. do 10.04.2015. u vrtiću u kojem je dijete sadašnji polaznik. Prednost za premještaj ostvaruju roditelji odnosno skrbnici čije se mjesto stanovanja nalazi izvan gradske četvrti u kojoj djeluje vrtić koji sada polazi dijete/ca.
         Komisija za upis djece rješavati će zamolbe roditelja odnosno skrbnika u skladu s Pravilnikom o upisu djece i ostvarivanju prava i obveza korisnika usluga u Dječjem vrtiću ______________________ i kriterijima za prednost pri upisu djeteta/ce: roditelja invalida Domovinskog rata, oba zaposlena roditelja, koje živi samo s jednim zaposlenim roditeljem, samohranog zaposlenog roditelja, u udomiteljskoj obitelji, bez roditelja ili bez odgovarajuće roditeljske skrbi, iz obitelji s troje ili više malodobne djece, u godini prije polaska u osnovnu školu, roditelja koji primaju doplatak za djecu, koja imaju teškoće u razvoju ako postoje uvjeti za njihovu integraciju u redovite programe, te koja žive u težim socijalnim i zdravstvenim prilikama.
 
         Odgovor o mogućnosti premještaja djeteta/ce u traženi vrtić roditelji odnosno skrbnici dobiti će najkasnije do 17.04.2015. od Dječjeg vrtića kojeg je dijete polaznik.
 
 
 
 
RAVNATELJ/ICA
 
_____________________________
ZAMOLBU ZA PREMJEŠTAJ DJETETA MOŽETE ISPRINTATI OVDJE:https://vrtic-SegrtHlapic.zagreb.hr/UserDocsImages/Zamolba za premještaj 2015-16.doc

© 2024 Vrtić Šegrt Hlapić. Sva prava pridržana.