Idemo u školu

Zahvaljujemo roditeljima koji su se u velikom broju odazvali na naše roditeljske sastanke na kojima je tema bila „Priprema djece za polazak u školu“
 
Idemo u školu!!!!!!
Tehnički podaci:
  • Školski obveznici su djeca koja do 31.3.2015. navršavaju 6 godina
  • Prije upisa u školu potrebno je obaviti:
  1. liječnički pregled  ( u vrtiću će tijekom veljače biti organiziran posjet školske lječnice kako biste mogli na vrijeme dobiti termin za lIječnički pregled, o terminima dolaska liječnice u vrtić bit ćete na vrijeme obaviješteni)
  2. inicijalni razgovor u školi ( termin možete dobiti u školi, o terminima upisa bit ćete obaviješteni na našoj web stranici te na oglasnim pločama u našim objektima)
  3.  
Priprema....pozor....sad...
       Sve ono što smo do sada učinili ili činimo danas, a  vezano uz poticanje razvoja našeg djeteta jest svojevrsna priprema za neke nove i zahtjevnije životne zadatke koji dolaze sutra...pa tako i za polazak u školu.
       Iako škola nosi niz novosti za dijete pa i za cijelu obitelj malog prvašića, gledajmo na taj novi korak ipak kao na prirodan slijed stvari. I uistinu, većina djece do polaska u školu steknu sva potrebna znanja i vještine  te dosegnu potrebnu socio-emocionalnu zrelost za uspješno svladavanje novih zadataka i zahtjeva koje pred dijete stavlja škola.
Kroz naše roditeljske sastanke nastojali smo vam pružiti pregled svih onih vještina i znanja koja će olakšati prve školske dane vašem djetetu. U našim kutićima za roditelje možete pronaći niz letaka na ovu temu. 

Evo kako je bilo na roditeljskim sastancima u našem vrtiću:
IverSelčina
  

© 2024 Vrtić Šegrt Hlapić. Sva prava pridržana.