HUMANITARNE AKCIJE

 MALI I VELIKI ZAJEDNO
-U HUMANITARNIM AKCIJAMA DJEČJEG VRTIĆA „ŠEGRT HLAPIĆ“
 
U Dječjem vrtiću „Šegrt Hlapić“ kuca jedno veliko srce, satkano od djece, roditelja, odgojitelja, baka, djedova, svih djelatnika… Zahvaljujući tom velikom toplom srcu i trudu svih nas i ove smo godine pomogli da u mnogim obiteljima Božić bude bar malo ljepši.
PRIKUPLJANE HRANE
Akcijom prikupljanja hrane u suradnji sa župnim Caritasima župe Svih Svetih u Sesvetama i župe Isusova uskrsnuća u Sesvetskom Kraljevcu pomognute su brojne obitelji u potrebi. Paketi prikupljeni u našem područnom objektu u Sesvetskim Selima namijenjeni su, već tradicionalno, dječjem Caritasovom domu u Vugrovcu.
„ZA TISUĆU RADOSTI“
Akcijom „Za tisuću radosti“,odnoso prodajom narukvica, prikupljno je ukupno 3110,90 kn.  Dijelom prihoda pomognuta je i obitelj jednog djeteta polaznika našeg vrtića.
„DARUJ SA SRCEM“
U  akciji „Daruj sa srcem“ u organizaciji župe Svih Svetih, Sesvete, a u kojoj su sudjelovali svi vrtići i škole s područja ove župe, prikupljeno je 11 020,00 kn. I u ovoj akciji dio prihoda namjenjen je pomoći obitelj još jednog našeg djeteta.
PREDSTAVA ZA DJECU
No tu nije kraj!! Naši odgojitelji u sklopu vrtićke Dramske družine darovali su predstavu pod nazivom „Za Božić nikad nisi sam“ djeci koja su koja su te predblagdanske dane bila smještena na dječjem odjelu bolnice Rebro.
Što reći na kraju, osim da ovo nije kraj, veselimo se novim projektima !!!
Hvala svima koji iz godine u godinu podržavate i sudjelujete u svim našim humanitarnim akcijama!!! 
 

© 2024 Vrtić Šegrt Hlapić. Sva prava pridržana.